Vítejte v největším internetovém obchodě s erotickým zbožím. Tisíce spokojených zákazníků! Diskrétní doprava zdarma.

Jak se naučit anglicky jednou pro vždy? Objevte psychowalkman!

Učíte se anglicky už řadu let, ale jste stále na úrovni začátečníka? Chystáte se na dovolenou a máte obavy z jazykové bariéry? Pořád zkoušíte nové a nové způsoby, jak se naučit anglicky, ale výsledky nikde? Problém není ve vás, ale ve způsobu učení. Psychowalkmany nabízejí zcela jiný způsob učení, který opravdu funguje.

 

Proč klasické metody učení jazyků nefungují?

Kurz angličtiny v jazykovce je drahý běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem. Výuka probíhá jednou dvakrát týdně a je málo intenzivní. Biflování slovíček bez kontextu nefunguje, protože nabyté znalosti se rychle ztrácí v zapomnění. Aby učení bylo opravdu efektivní, je potřeba nové fráze a slovíčka upevnit v dlouhodobé paměti. Jednou z možností je neustálé opakování a procvičování. Proč ale nevyužít moderní poznatky o lidském mozku a nejít na to chytře? Vsaďte na vysoce efektivní metodu výuky cizích jazyků pomocí psychowalkmanu, která je stále oblíbenější, protože přináší zaručené výsledky. 

 

Psychowalkman dokáže s naším mozkem zázraky

Psychowalkman, nazýván také AVS přístroj (podle Audio Vizuální Stimulace), je speciální technologické zařízení působící na dva základní lidské smysly – zrak a sluch. Náš mozek vytváří elektrickou aktivitu (tzv. mozkové vlny) s určitou frekvencí neboli rychlostí. Psychowalkman umí pomocí specifického druhu zvuku a světelných prvků vyvolat změnu frekvence mozkových vln a tím aktivitu mozku zvýšit, nebo naopak snížit. Tyto změny působí na lidskou psychiku a zvládnou v relativně krátkém časovém úseku naladit mozek do potřebné hladiny vědomí.

 

Alfa nebo beta? Na hladině vědomí záleží

Věděli jste, že podle rychlosti mozkových vln rozlišujeme několik hladin vědomí? Jiná hladina vědomí odpovídá spánku, jiná soustředění. Frekvence alfa hladiny se pohybuje mezi 8–13 Hz a navozuje pocit uvolnění bez jakéhokoliv napětí. Hladiny theta (4–7 Hz) dosáhneme při hlubokém uvolnění, často těsně před spaním nebo ve snech. Za hluboký tvrdý spánek je odpovědná hladina delta (0,5–3 Hz). V běžném životě se náš mozek ocitá nejvíce v hladině beta (14 Hz a výše), ve stavu vědomého soustředění a neustálé připravenosti k aktivitě.

 

Jak psychowalkman pomáhá s učením angličtiny a jiných jazyků?

Psychowalkman nabízí několik programů, které dostanou vaše mozkové vlny do potřebné frekvence a hladiny vědomí. Ať už programy pro odpočinek a relaxaci nebo programy pro podporu učení. Už žádné zbytečné drcení slovíček, které zmizí jako pára nad hrncem.

Oblíbeným způsobem učení cizích jazyků je tzv. superlearning fungující na principu střídání aktivních a pasivních fází výuky. Ve stavu fyzického a duševního uvolnění je člověk schopen lépe a rychleji přijímat a dlouhodobě ukládat informace.

 

Naprogramujte se na učení

Navodit správné uvolnění lze různými způsoby, ale zdaleka nejúčinnější je právě použití psychowalkmanu. Jeho speciální programy dostanou vaše vědomí do hladiny uvolnění (alfa) výrazně rychleji než jiné metody. Použití psychowalkmanu spolu s nahrávkami cizího jazyka zlepšuje vnímání a ukládání informací do dlouhodobé paměti

 

Zažijte stav maximálního soustředění s psychowalkmanem

Blíží se datum závěrečné zkoušky nebo důležité prezentace? Místo litrů kávy zvolte na AVS přístroji program s frekvencí mozkových vln v rozmezí 12-17 Hz, který vás přivede do stavu dlouhé vrcholné koncentrace. Po hlubokém soustředění si dopřejete pořádný odpočinek. Ten je důležitý proto, aby se přijaté informace dobře uložily a neztratily se v přemíře jiných méně podstatných informací. Některé psychowalkmany dokonce obsahují speciální programy na ukotvení informací v dlouhodobé paměti, které se spouštějí až po učení.

Technologicky nejdokonalejším a nejprodávanějším psychowalkmanem je AVS přístroj LAXMAN Basic, který obsahuje 56 programů v 7 kategoriích. Mimo programy pro relaxaci, meditaci, spánek, soustředění a učení, nabízí i program proti bolesti nebo program na zvýšení sexuální apetence.

 

Proč jsou psychowalkmany oblíbené u nás i v zahraničí?

Princip audio vizuální stimulace je již několik desítek let ověřeným principem. Dříve než se vývoj této zajímavé technologie přesunul do soukromé sféry, podílela se na jeho výrobě i organizace NASA. Na základě mnoha studií byly v rámci dlouhodobého používání AVS přístroje prokázány pozitivní změny při:

  • únavě, stresu a nedostatku energie,
  • problémech s usínáním a spánkem,
  • léčbě depresí, úzkostných stavů či syndromu vyhoření,
  • ADHD onemocnění, autismu nebo Aspergerově syndromu,
  • léčbě různých druhů závislostí,
  • učení či kreativní činnosti,
  • chronických bolestech,
  • a dalších potížích.

Výhodou psychowalkmanu je jeho všestranné využití pro celou rodinu. Každý den si můžete zvolit program, který právě potřebujete. Při učení si sami určíte čas a intenzitu.

Psychowalkmany nám přinášejí úžasné možnosti a dávají nám příležitost využít všech vědeckých poznatků o našem super počítači, který si nosíme ve své hlavě. Díky psychowalkmanům můžeme tyto možnosti využít, relaxovat, soustředit se a učit se opravdu účinně. Cítit se dobře, vzdělávat se a pracovat na svém osobním rozvoji. Stojí to za to.

 

AVS přístroje - psychowalkmany ZDE