NEZAPOMEŇTE! Máte dopravu ZDARMA již od 1.500,-Kč! Ke každé objednávce DÁREK! Diskrétní balení.

Hodnocení obchodu

5,0 199 hodnocení
5
195x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.3.2022
+ Široký výběr, často zboží, které jsem jinde nesehnal

Nakupuji opakovaně. Jsem spokojen s obchodem i produkty.
Avatar autora | 24.3.2022
+ Bezkonkurenčně největší výběr a dobré ceny
+ Kvalitní poradenství
+ V minulosti bezproblémová výměna produktu za jiný

Avatar autora | 14.3.2022
Profesionální jednání včetně komunikace, rychlost dodání zboží. Pouze mohu doporučit. Vím, že u Vás mohu s jistotou nakupovat.
Avatar autora | 13.3.2022
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Kvalitní zboží
+ Diskrétnost

Celkově pohodlné nakupování
Avatar autora | 12.3.2022
+ Velmi šetrně a diskrétně zabalený balík
+ V ceně navíc i hodnotný, praktický dárek

Avatar autora | 12.3.2022
+ Rychlé doručení
+ Velký výběr

Avatar autora | 4.3.2022
+ Veľmi ďakujem za milé a ústretové konanie. Nakupujem u Vás pravidelne s maximálnou spokojnosťou. Navyše veľmi rýchle dodanie.

Avatar autora | 3.3.2022
+ levne ceny
+ velky sotiment
- nic

Avatar autora | 28.2.2022
doporučuji
Avatar autora | 26.2.2022
+ Velký výběr a dobré ceny
+ Vstřícná a rychlá komunikace

Rád nakoupím i příště.
Avatar autora | 25.2.2022
- Klamná obchodní praktika
- Žádná komunikace od 17.2
- Vrácení produktu v stanovené lhůtě.. peníze do teď nepřišli na účet..ani po urgenci.
- Určitě nedoporučuji !

Pokud někdo něco prodává a dá obrázek jiného produktu než to co přijde .. a pak nereaguje tak to beru jako podvodné jednání a s touto firmou už nechci mít cokoliv společného..!
Avatar autora (Administrátor) 16.5.2022
Vážený kliente, Děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Každého hodnocení si moc vážíme. Kladné hodnocení nás povzbuzuje a ukazuje, že děláme svou práci velice dobře. Případná kritika nás naopak může posouvat dál ještě k větší kvalitě a k více spokojeným klientům. Bohužel ve Vašem případě s Vaším hodnocením a s Vaší kritikou nemůžeme vůbec souhlasit, jelikož se jedná o zcela nepravdivé hodnocení, které nemá s realitou nic společného. Dne 15.2.2022 jste si u nás objednal náhradní hlavice na podtlakový vibrátor. Tento produkt jsme Vám následně další pracovní den zaslali přesně podle Vaších instrukcí ve Vaší objednávce. Následně jsme od Vás 23.2.2022 obdrželi vrácený produkt zpět s tím, že naše nabídka je zavádějící, protože jste si myslel, že si objednáváte celý vibrátor, a nejen náhradní hlavice pro podtlakový vibrátor. A požadoval jste navrácení financí za vrácený produkt. K tomu se musíme jednoznačně ohradit. Produkt jednoznačně nabízíme přesně tak, jak je i ve skutečnosti. TJ. už v názvu produktu informujeme, že se jedná o NÁHRADNÍ HLAVICE! Ta stejná informace je v krátkém popisu produktu! To znamená při malém otevření detailu produktu je rovněž vidět. A ta stejná informace je i ve velkém popisu produktu a tedy, že se jedná pouze o náhradní hlavice pro podtlakový vibrátor. A konečně ta stejná informace je i na fotce balení produktu od výrobce tedy krabičce, kde je také sděleno, že se jedná o náhradní hlavice pro podtlakový vibrátor. Není proto pravdou, že by se jednalo o zavádějící nabídku a že jste nemohl vědět, co objednáváte. Podle nás omyl nastal bohužel na Vaší straně, kdy jste nečetl, co objednáváte a objednal jste pouze na základě pohledu na obrázek, kde výrobce hlavic ilustrativně deklaruje, pro který typ vibrátoru jsou hlavice určené. Zjednodušeně bez rozmyslu jste pohledem na obrázek dal tento produkt do košíku a objednal. Aniž byste se blíže podíval a seznámil s tím, co objednáváte. Je to něco podobného, jako byste například někde kupoval potahy na sedadla do auta a pak následně jste vytýkal prodejci, že Vám k těm potahům nedodal i samotné auto, když výrobce potahů má na obalu ilustrativně fotku auta, pro které jsou dané potahy určené. Výrobce správně ilustruje typ vibrátoru, aby naopak klienti omylem nezakoupili špatný nástavec pro jiný nevhodný typ a tvar vibrátoru. Proto plně odmítáme, že byste byl námi uveden v omyl. Co se týče vrácení Vašeho výrobku zpět a vrácení financí – také s Vaším hodnocením nemůžeme bohužel vůbec souhlasit. Případné ojedinělé reklamace vyřizujeme co nejrychleji a snažíme se o co nejvyšší spokojenost naší klientů. Ve Vašem případě dne 25.2.2022 v 9hod.56min. jsme Vám zaslali informační email. Kde jsme Vás informovali, že: 1.) Váš produkt není možné přijmout zpět z důvodu, že jste ho poškodil a znehodnotil. Je hygienicky znehodnocený a tedy i dál neprodejný. O zachování hygienického nepoškození informujeme klienty předem a věděl jste tedy o této skutečnosti i Vy již při samotném objednávání produktu. Není možné vrácení produktu, který je znehodnocen a nedá se nabídnout dalším klientům. To si myslíme, že je logické a jasné. Dle zákona nesmíme dál prodávat zboží, kde by jiným klientům mohlo hrozit jakékoli zdravotní riziko z důvodu, že výrobek hygienicky znehodnotil jiný předchozí klient. Jistě chápete, že nemůžeme přijmout Vaše znehodnocení produktu a produkt, který je neprodejný Vám finančně hradit. Nikomu (a jistě ani Vám) by se nelíbilo, zakoupit si erotickou hračku, oblečení, nebo cokoli intimního a zjistit, že s danou věci již manipuloval, nebo dokonce užíval před Vámi jiný klient. A že daná věc je jen hezky vyčištěná a Vám dále prodaná. Právě z těchto důvodů pro Vaši ochranu je zaveden v zákoně §53 a ochranné pečetě na výrobcích. 2.) Rovněž jsme Vám nabídli v emailu několik variant řešení celé záležitosti, abyste byl spokojen a rovněž nebylo nutné Váš produkt zlikvidovat, ale Vám sloužil k Vaši spokojenosti. Jak sám víte, Vaše reakce byla v duchu Vašeho nepravdivého hodnocení a ve zkratce byla, jak víte vulgární. Tuto není potřeba komentovat. V závěru musíme konstatovat, že nám velice záleží na všech klientech a na jejích maximální spokojenosti. A tedy rovněž i na Vaší. Snažíme se dělat všechno, co je v naších silách, abychom produktově i kvalitativně uspokojili naše klienty na maximum. A případná konstruktivní kritika nám v tom pomáhá. Rovněž ale musíme jednoznačně odmítnout nepravdivou kritiku a smyšlené hodnocení, které nemá s realitou nic společného. Věříme, že po zamyšlení se bez emocí dojde na Vaší straně k uznání pravdivosti této naší společné záležitosti. Případně přehodnotíte a anulujete toto své nepravdivé hodnocení. V každém případě Vám přejeme hodně zdaru a úspěchů. A v případně pokud dostaneme v budoucnu příležitost Vás rádi přesvědčíme o naší spolehlivosti a kvalitách. S přátelským pozdravem Tým eshop Amorův šíp
Avatar autora | 16.2.2022
+ Diskrétnost
+ Široká nabídka sortimentu

Vše v pořádku. Pozdější délka dodání o dva dny není pro mě překážkou pro další nákup. S výrobkem byly dodány dva další malé dárečky, které potěší. Oceňuji také diskrétní balení. V budoucnu zde zajisté opět rád nakoupím. Obchod doporučuji!
Avatar autora | 2.2.2022
+ Diskrétní Balení
+ Rychlost doručení

Zboží bylo dodáno rychle a v diskrétním balíku.
Avatar autora | 29.1.2022
+ Obchod je pružný svižný a ceny přijatelné

Pro Všechny : nekupujte u velkých obchodů čím větší a známější tím mají nehoráznou cenu. ,,Amorův šíp ,, je ideál. Jsem se vším spokojený.
Avatar autora | 21.1.2022
Blesková rychlost doručení,obchod doporučuju.
Avatar autora | 27.12.2021
+ Vše rychle a spolehlivě

Avatar autora | 23.12.2021
Výborná komunikace s obchodem
Avatar autora | 30.11.2021
Super, rychle, levné.. Doporučujeme
Avatar autora | 25.10.2021
+ Rychle jednání i dodani

Avatar autora | 15.10.2021
+ Diskrétnost, spolehlivost, rychlost dodání.

Vřele doporučuji všem.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení