Vítejte v největším internetovém obchodě s erotickým zbožím. Tisíce spokojených zákazníků! Diskrétní doprava zdarma.

Bleskový silný orgazmus pro ní do 60 vteřin - kdykoli kdekoli

V intimním životě člověka hraje významnou roli samotné vyvrcholení tzv. orgazmus. A to ať v individuálním sebe uspokojování, tak i párovém. Obzvláště u žen je tato otázka velice citlivá a různorodá. Někdy i problematická. Každá žena má vychytané prioritní preference, které ji dokáží uspokojit rychleji, nebo pomaleji. Někdy i s nejistým, nebo pomalým a slabým efektem. Snad není žena, dívka, která by alespoň občas nevyzkoušela nějaké zajímavé erotické hračky.

Poslední technický pokrok ve spolupráci techniků, dizajnérů a žen testérek přinesl na trh úplně novou generaci erotických hraček. Svým efektem překonávají vše ostatní, co najdete v sexshopech po celé generace. Tyto nově vyvinuté podtlakové stimulátory slabší tzv. Satysfayery a silnější tzv. Womanizéry dovedou s každou ženou udělat neskutečné a ohromné divy. Již po krátké chvíli po nastavení nejpříjemnějších vlnění pro každou ženu individuálně se dostavuje rychle a nepotlačitelně první silný orgazmus... No a pak další a další nenechají na sebe dlouho čekat... Silnější z těchto výrobků dovedou toto kouzelné vyvrcholení skrze stimulaci klitorisu již za 60 vteřin!  

Ženy, které womanizer vyzkoušely, jsou nadšené a vesměs uvádějí, že orgasmus se dostavil ještě i dříve. Je to jediná univerzální pomůcka na trhu, která se nikam nezavádí, přitom vám zaručí orgasmus s jistotou a rychle. Navíc je vhodná pro každou ženu. Každý z typů má několik stupňů intenzity. Podle výrobců pak vydrží zapnuté i osm hodin. I kdybyste womanizer používaly každý den, vydrží vám nabitý alespoň měsíc.

Přístroj po zapnutí vytváří ve výměnné hlavici velmi jemně pulzující tlakové vlny, které po přiložení ke klitorisu dráždí majitelku velice příjemným nepopsatelným způsobem podle zvolené intenzity. Technicky velice ohromný nápad převeden do efektivnosti sexuálního uspokojení jako nic jiného. I když muže přístroj nenahradí, způsob laskání se živým mužem je unikátní a s partnerským zážitkem nesrovnatelný. K použití této pomůcky není nutný lubrikant, i když jej samozřejmě aplikovat lze. Jen se ho nesmí nanést moc velká vrstva, aby se nenasál dovnitř.

Pokud jste nezkusila tohoto úžasného pomocníka, patrně nevíte jak lehce a jak překrásně silné i opakované orgasmy můžete prožívat. Navíc kdykoli, kdekoli i diskrétně. Některé modely lehce schováte v kabelce jelikož tvarem připomínají rtěnky, nebo pudřenky. Často v tichém režimu. S womanizerem lze lehce vedle klitorisu dráždit i bradavky a rovněž vzrušit se k vyvrcholení stimulováním vzrušených bradavek. Nebo využít womanizer pro zpestření párových intimních hrátek. Jak pro pestrost, tak v případě mužské erektilní dysfunkce, kdy partner může uspokojit svou partnerku s jistotou i jiným způsobem. Plně s heslem "Okamžité a opakované silné orgazmy pouze s womanizerem".