Vítejte v největším internetovém obchodě s erotickým zbožím. Tisíce spokojených zákazníků! Diskrétní doprava zdarma.

Profese snů - profesionální testérka erotických hraček

Dvojnásobná maminka z Velké Británie Cara Houiellebecq (33) se pyšní prací snů. Denně totiž testuje nejrůznější druhy vibrátorů. Sympatická a vcelku nevinně vypadající Britka má doma kolekci přes až 2000 sexuálních hraček všech různých velikostí a tvarů.

Pracuje přímo z domova, kde bydlí se svým partnerem a jeho matkou, která proti nevšednímu zaměstnání mladé dámy nic nenamítá. Stačí vyzkoušet, zjistit, zda ji daná hračka přivede k orgasmu a následně napsat recenzi. Na svém těle, konkrétně na své vagině, testuje úspěšnost, kvalitu a funkčnost sexuálních hraček. Týdně jich odzkouší kolem 15 a měřítkem je její vlastní orgasmus. Jeho rychlost, síla, intenzita, počet, kvalita.
Takový job by si přála snad každá žena, která není frigida.


Práci ale nevěnuje dlouhé hodiny denně. Vibrátory testuje pouhých 7 hodin týdně. Během nich dosáhne orgasmu až patnáctkrát. „Víte, dříve jsem pracovala v bance, ale ta práce byla hrozně nudná. Nyní pracuji v oboru, ve kterém jsem odbornice,“ vysvětluje a my ji docela chápeme. Dostane novou sexuální hračku, věnuje se jí hodinku, dvě a pak napíše recenzi. Své výrobky jí proto posílají různí výrobci i prodejci a doufají, že právě ten jejich získá nejvíce hvězdiček. Cara je ve svých recenzích ale přísná a spravedlivá. A jak se říká, rohlíkem ji už nikdo neopije.Ročně si díky této příjemné práci vydělá 15 tisíc liber, což je bez mála půl milionu korun. Tak co, máte chuť vydat se na dráhu testerky vibrátorů?